Дом > Новости > Садржај

Почев од септембра ЛЕД диск јединица енергије у категоријама за цертификацију за спровођење 3Ц

- May 07, 2015 -

Одговарајуће назначени за цертификацију тела треба заснивати на новим правилима и објављених обавезан производ за цертификацију опште имплементацији правила која одговара правилима за цертификацију производа су формулисани, имплементацији правила за сертификацију требало би да буде завршена пре септембра 1, 2014 године за моје одељење надзор одбора за цертификацију подношења раније Сродне цертификације активности у наведеним областима. Од датума имплементације нових правила за нове прихватање комисије за цертификацију пословне и за цертификацију организација це бити покретани нова правила у имплементацији за цертификацију; Нова правила ефикасно обавезног производа за цертификацију, издат пре него што имплементацију можете да наставите да користите, наведите цертификат ауторитета цертификата конверзије треба узети термин замену, стандардна верзија, промене производа, као што је природно прелаз да буде завршена.

Потврда идентитета стандарда, јер технолошког развоја, нових производа и наставља да се развија, ова ревизија се односи на правила применљива направити следећих подешавања:

1 . "паљења – баласт типови" под "електронске пригушнице за високог интензитета пражњења лампе, ЛЕД модул са ДЦ или АЦ је испоручио опрему за електронску контролу" два производа;

2 . «низак напон електричне категорија-цурење Заштита уређаја врсте» ставке Xиа повећао "домаћинство и сличне употребе тип прикључка преостало тренутни електрични (СРЦД)" за производе, ставке"ниског напона електро категорија-склоп Брејкер уређај врсте" Xиа повећао "домаћинство и сличне употребе б секс преосталих тренутну акцију осигурач уређај (тип б РЦЦБ и б тип РЦБО), и за домаћинство и сличне места са са селективно од имао тренутну заштиту осигурач уређаја (СМЦБ)" два по производима;

3 . "wире анд цабле категорије под" повећало "због ЈБ/Т 8735.2-2011, нови производ спецификације модел за стандардну верзију ЈБ/Т 8734.2 ~.6-2012".


Иначе

Сродни производи

  • 1000w LED Projektor
  • 100W LED yorug'lik paneli
  • 120W LED yorug'lik nuri
  • 200W LED yorug'lik nuri
  • 300w LED yorug'lik nuri
  • 100W LED yorug'lik nuri