Дом > Новости > Садржај

ЛЕД расвјета стандардни Тренд 2012

- May 07, 2015 -

Са развојем индустрије ЛЕД, Кина је постепено се развијала у светских велике производне базе и извозне базе ЛЕД расвета производа, велики број ЛЕД расвету носе квалитетне ЛЕД производе по целом свету, ЛЕД расвета производе цертификације је почео показати њен значај.

Све ЛЕД расвета производа за цертификацију стандарде

Кина за цертификацију: сертификацију ЦЦЦ

Име 3Ц ознака за цертификацију као "Кина обавезна за цертификацију" (енглеском језику име од "ЦхинаЦомпулсорyЦертифицатион", Енглеска скраћеница за "ЦЦЦ", такође се назива "3Ц" застава.), ознаку за цертификацију је дозвољено да иде на продају, Увоз каталога производа и доказ ознака, која означава да производ сигурност и електромагнетска компатибилност и електромагнетске радијације у складу са стандардима постављен од стране државе у пласман производа предмет обавезног цертификације у Кини мора бити присиљен кроз овог цертификата.

Северне Америке за цертификацију: УЛ цертификата

УЛ цертификата да је Сједињене Државе цивилног тестирања на људима, Осигураватељи тест (УндерwритерЛабораториесИнц.) сертификација сигурност производа. Фокусира се на разним уређајима, системе и материјале за сигурност тестова и инспекције. Производи прозрети и остварених УЛ цертификата је улазнице за унос тржишту Северне Америке. Све у свему, УЛ стандарди могу бити подељени у: захтеви за производ структура, захтеви за коришћење сировине, производе, компоненте производа, потребе за тестирање опреме и тест метода захтеви, захтеви за означавање производа и упутства, и тако даље. Сада УЛ сертификован је постао један од светских најстроже за цертификацију.

Европског цертификата: сертификација

ЦЕ знак за цертификацију је знак ауторитета за сигурност, сматран произвођачи пасош за отварање и ступити на европском тржишту. Имајући на "ф" поводом производ у свакој чланица ЕУ домаће продаје, треба ми не испуњавају услове сваке државе чланице, да би се постигла слободно кретање робе у земљама чланицама ЕУ у надлежности. На тржишту ЕУ "Ф" марк је обавезна за цертификацију марк, како би се слободно кретање на тржишту ЕУ, додамо мора да се држимо "ЦЕ" знак да бисте назначили да је производ у складу са Европском унијом техничку координацију и стандардизацију нови приступ основне услове из директива.


Иначе

Сродни производи

  • 50W LED yorug'lik paneli
  • 150w LED yuqori yorug'lik nurli
  • 200w LED yuqori yorug'lik nurli
  • 150W LED yorug'lik nuri
  • 800w LED Projektor
  • 200w LED yorug'lik nuri