Дом > Новости > Садржај

ЛЕД расвјета проблема за квалитетом тржишне конкуренције

- May 07, 2015 -

Сханxија покрајинског одбора кроз писмо које је објављено у 2014 године после Прољетни Фестивал за убрзавање очување индустријске енергије, заштиту животне средине и развоја у оквиру акције, Сханxија покрајина, која покрива у јавним ЛЕД расвета пројекта биће спроведен до 2015 године, тежите покрајине јавне расвете ЛЕД расвета модификацију.

Крси политику, и палили производи цене падају оштро, чиме на тржишту ЛЕД јавна расвета земља са експлозивним растом, инвестиција је у дистрибуцији преко ланца индустрија ЛЕД постепено померила у средњем и доњем стигне.

Али у исто време, недостатак стандарда, конкуренција, ниво хомогености и квалитета производа је неуједначен и многих других питања такође се, у контексту развоја, величине, снаге, које се крећу од ЛЕД расвета посао је почео да разликује и ЛЕД расвета тржиште је преузео нови конкурентске ситуације.

Иако је прошле године, домаћег јавног осветљења ЛЕД развоја у пуном замаху тржишта, али не да се занемаре, све водио немилосрдну конкуренцију међу предузећима, производи и квалитета питања се стално појављују.

Крај октобра 2013, Гуангдонг Покрајински завод за квалитет, а технички надзор Гуангзхоу, Схензхен, Зхухаи, Фосхану, Хуизхоу, Донггуану, Јиангмен и Схунде 9 40 предузећа у области производње од 40 групама улица светла и довела светло контролер производа континуирано резултати показују тај достиже чак 25% испод стандарда производа.

Поред тога, у протекле две године у земљи је довршио изградњу ЛЕД пројекта осветљење модификацију пројекат, и многи проблеми са квалитетом модификацију пројекта улииног светла. Као што је Нанцханг баyи роад, округ xинцхенг, округ Wуцхенг, Јинхуа, Дћућанг Јин Сха Јие, Донггуану Гуанцхенг улици ЛЕД улииног светла модификацију пројекта су због по жалби за слепе светло.


Иначе

Сродни производи

  • 80W LED yorug'lik paneli
  • 50W LED yorug'lik paneli
  • 120W LED yorug'lik nuri
  • 200W LED yorug'lik nuri
  • 800w LED Projektor
  • 500w LED nurli yorug'lik