Дом > Новости > Садржај

ЛЕД расвета купац: Прекомерна стискање "Добављачи" је у "кондуктер"

- May 07, 2015 -

Ускоро , ЛЕД расвета компанија путем једног купца за снабдевање ланац менаџери. Не дуго након што је чуо менаџера у етар, он ће пребацити неке делове из добављач на други, шта смањује цену опсега, колико могу сачувати на куповину трошкове сваке године. Такође је спреман да се прилагоди добављац целу базу ће смањити трошкове за набавку. Нова метла прелаза чисте три ватре, ништа стварно достојан критике, али својим начинима и средствима су дискутабилне.

Као прво да погледамо менаџера цена метод: изабрао који имају највећи износ компоненте и спроведе студирању, овај метод ће сигурно добити добру цијену. Али је заборавио, оригинални добављац има брдо осталих улога компаније, износ је веома низак, али и даље на нивоима на високу дозу, нема сумње да добављаче на губитку, можете само да се ослонимо на оне велику количину делова да поправи штету.

Директан резултат корекције оштро је добављача укупне зараде Фел, компанија је постала непрофитабилно или мање профитабилно купаца и пребацују свој фокус на друге, профитабилније купце, водећи добављачи предузећа точна испорука стопе, квалитета и нивоа услуге смањити оштро. Пре него што нови управник је дошао, сви добављачи квартала точна испорука стопа је изнад 96%; неколико месеци након што преузме дужност, постоји неколико добављача точна испорука курса је пао испод 90%.

Друго , постоји добављач изгубити поверење у компанији. Снабдевање ланац менаџера, некадашња задужен за шасија произвођачи узела ово један посао је нашао да неколико мајоре добављача у губиташка стање: са једне стране због укупно гледано економска криза, а делом јер сирове цене током година. Резултат , добављац није финансијски, немају подстицај да се оптерећују техничке снаге, зато што ће вероватно у наредни круг од истраге конкуренти развој нових делова и који директно утичу на компаније је развој нових производа.


Иначе

Сродни производи

  • 80W LED yorug'lik paneli
  • 100w LED yuqori yorug'lik nurli
  • 500w RGB LED nurli yorug'lik
  • 1000w RGB LED yoritgichi
  • 60W LED yorug'lik nuri
  • 800w LED Projektor