Дом > Новости > Садржај

Након 4 водио светла, или се може користити за комуникацију

- May 07, 2015 -

Кина је ПРЕДВОДИО Најбржи раст тржишта

На састанку, ОСРАМ осветљење ограничен анализе полупроводник дивизије, рекао је виши Технички директор Цхен Wен Цхенг, захваљујући ЛЕД трошкова се далеко брже од других извора светла, продор на тржиште ЛЕД брзо се поправља. "До 2020 године, ЛЕД стопа продора на тржиште ће, како се очекује, до 70%, Кини и Тајван је Најбржи раст тржишта."

Очекује се да ће након 4 године апликације ЛЕД саобраћај

"Светло је модулација сигнала да ЛЕ д лаган пренос на бежичних комуникацијских технологија у новом светлу." Рекао је др Луо Јиангхуа. Према његовом мишљењу, довело не само на апликацију у пољу осветљење, већ и кроз интеграцију у областима као што су комуникације индустрија и Интернет ствари.

Видљиве светлости комуникационе технологије (Вик) је да се односи на користећи видљива бенд светлости као носилац информације, не користите влакана, wиред канал пренос медија, као и у ваздух у се директно светло сваки позив комуникације са пута у малој удаљености комуникације у у има високе сигурности перформансе и пропусног опсега енергију и апликације опсег широк, предност, више је w ако од 10 000 пута пута , 4 Г пута 100 пута, као постигнути теорија брзине, преузмите један 1Г филма је потребна ни само 0,1 секунде.


Иначе

Сродни производи

  • 1000w LED Projektor
  • 40W LED chiroq
  • 500w RGB LED nurli yorug'lik
  • 120W LED yorug'lik nuri
  • 300W LED yorug'lik nuri
  • 100W LED yorug'lik nuri