Дом > Новости > Садржај

Кина ЛЕД осветљење индустрија облаци се суочила са интензивним Схуффле

- May 07, 2015 -

Да бисте креирали будућност је очување енергије и заштиту животне средине, Беијинг власти енергично подржава индустрији осветљење ЛЕД, још пред лицем у паду цена производа и ударио по оверсупплy ове године једну петину ЛЕД осветљење компаније су затворена у мају.

Кина ЛЕД осветљење дјелатности броји око 4.000, пореске олакшице, субвенције и јефтине индустријске земље, привукао предузећа инвестирала у сектору. Данас , ови радници заробљен у конкуренција у индустрији, производ цене су преполовио у протекле три године.

Кинеска влада је циљ је до 2015 године, ЛЕД на 30% процената на домаћем тржишту, више од три пута тренутни ниво. Званичник процењује, годишња уштеда од 35 милиона тона угља потрошње.

Стручњаци је рекао да је то ако пола од кинеског осветљење користећи навео светла по године штедња струје еквивалентно највећих хидроелектрана на свету пројекта, три кланца брана годишња енергетска производња 2.5 пута.

Нагодба је била слаба на копну тржишту. Упркос субвенције, а након употребе електричне енергије је смањена, али породице замена ЛЕД лампа процес је спор јер цене ЛЕД скупљи од традиционалних светла. Поред квалитета проблеми такође утицали на потрошаче.

Иако је индустрија, како се очекује, у интеграцији, кинеска влада остаје посвећена пружању подршке у индустрији. Кинеског министарства науке и технологије је рекао прошлог лета, до 2015 године величине ЛЕД расвета индустрије одгајати 500 милијарди јуана да 802. Они су 300 милиона долара.

Такође је планирана министарства науке и технологије у индустрији чип ЛЕД 20-30 намештаја техничке компетентности лидери и у индустрији Инклузија на листи додатно влада подржава за индустрију. Сад овај део у индустрији годишњи излазна вредност 200 милијарди јуана 320. О 900 милиона долара.

У Кини ЛЕД производне компаније су веома зависна од страних цхип и чип трошкове да ли су упола јефтиније од. Увођење чип технологије у Кину помаже да се смање трошкови. За Кину да оствари свој ЛЕД везане циљеве, смањити трошкове, побољшати критичне технологију.


Иначе

Сродни производи